Pagina: Home › › Daniela von Piekartz-Doppelhöfer

Daniela von Piekartz-Doppelhofer

 
Praktijk PhysioEdu
Adres Stobbenkamp 10
Plaats 7631 CP Ootmarsum
Telefoon 0541-294001
Internet www.harryvonpiekartz.com
E-mail

d.vonpiekartz-doppelhofer@gmx.de


Achtergrond:

Daniela heeft de Fysiotherapieopleiding in 1996 aan de Universiteitskliniek in Graz (Oostenrijk) afgesloten.

Van 1996 tot 1998 werkte ze in een Rehabilitationsklinik voor trauma patiënten in Tobelbad (Oostenrijk), vanaf 1998 tot 2003 in een Rehabilitationsklinik in Bad Sooden (Duitsland) voor degeneratieve aandoeningen en van 2003 tot 2005 in het Trainings Therapie Zentrum, Fachklinik Bad Bentheim (Duitsland).

Van begin 2006 tot mei 2013 werkte ze parttime in het FC Tubbergen (NL) en sinds mei 2013 in eigen praktijk voor manuele therapie en cranio-faciale therapie in Ootmarsum (NL). Als docent in het CRAFTA-concept geeft Daniela post hbo cursussen in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en andere landen binnen Europa.

Ze heeft verschillende vervolgopleidingen gedaan waaronder NOI® (Mobilisatie van het zenuwstelsel, www.noigroup.com ), Manuele therapie (Kalteborn) en de CRAFTA® -opleiding (www.crafta.org) waarvoor ze ook als assistente werkzaam is.

Tevens heeft ze in September 2009 haar OMT opleiding Manuele therapie volgens het Mailtand concept (www.nvmt.nl) afgesloten en is sindsdien ook als manueel therapeut in het kwaliteitsregister ingeschreven en ook in de praktijk werkzaam.

Ze heeft als co-auteur verschillende artikelen in internationale vaktijdschriften en boeken gepubliceerd en is lid van de KNGF (Koninklijke Nederlandse Genootschap voor Fysiotherapie). Daniela is op dit moment in opleiding voor Master of Science in Manuele Therapie aan de Hoogeschool Osnabrück (Duitsland).